Verbind je met ons

HomeInternationaal

Houden onze Belgen het op een zuinige zege tegen Estland?

Onze nationale ploeg mag deze week weer punten gaan sprokkelen voor de WK-voorrondes. België leidt momenteel Groep E met 7 op 9. Woensdagavond volgt de eerste wedstrijd tegen Estland. Daarna nemen de Belgen het op tegen Tsjechië en Wit-Rusland.

Wedden op de WK-kwalificatiewedstrijden doe je bij betFIRST! Wij zetten hieronder alvast de beste tips op een rijtje om te wedden op Estland tegen België.

Verdedigend Estland

Estland heeft haar verdediging duidelijk aangescherpt. In hun laatste vier wedstrijden kregen de Esten slechts twee tegendoelpunten binnen. Verdedigend spelen levert ook daadwerkelijk wat op. Estland kon haar laatste drie achtereenvolgende wedstrijden allemaal met winst afsluiten.

Tegen België winnen, dat is natuurlijk een ander paar mouwen. Als de Esten de score kunnen beperken tegen de nummer één op de FIFA wereldranglijst, zal dat al een heel mooie prestatie zijn.

Er worden minder dan 3.5 doelpunten gescoord (notering van 2.05)

 

Belgen wachten af

België zou op papier deze wedstrijd altijd moeten winnen, dat is duidelijk. Twijfelt daar iemand aan? Niet echt. Onze nationale ploeg kan vrij voetballen en moet zich vooral niet moe maken. Met nog twee internationale wedstrijden op het programma is het dus verstandig om de krachten vooral te sparen. Een doelpuntenfestijn zullen we dus hoogstwaarschijnlijk niet te zien krijgen.

Minder dan 1.5 goals in de eerste helft (notering van 1.83)

Must See

More in Internationaal