Verbind je met ons

HomeInternationaal

Griekenland in eigen huis al tien duels ongeslagen, lukt dit ook tegen Spanje?

Griekenland tegen Spanje, een belangrijk affiche in de strijd om plaatsing voor het WK. Beide ploegen hebben niks aan een punt en dus kunnen we spektakel verwachten? Veel goals aanstaande bij dit duel? Donderdag om 20:45 uur wordt er afgetrapt. 

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij BetFIRST! De beste tips om te wedden op Griekenland – Spanje vind je hieronder.

Beide ploegen moeten aanvallen

Zoals gezegd hebben beide ploegen niets aan een punt. Spanje staat twee punten achter koploper Zweden en moet winnen in Griekenland om uitzicht te blijven houden op de eerste plek in de poule en rechtstreekse plaatsing voor het WK.

Griekenland staat juist vier punten achter Spanje en moet in eigen huis winnen om het gat te verkleinen. Kunnen we donderdag veel goals verwachten?

Minimaal drie goals bij dit duel (notering van 2.15)

 

Griekenland goed bezig in eigen huis

Griekenland is onder leiding van John van ’t Schip uitstekend bezig. In de kwalificatiereeks laten de Grieken het tegen de kleintjes liggen, want het speelde gelijk tegen Kosovo en Georgië, maar tegen de sterke landen worden uitstekende resultaten geboekt.

Op bezoek bij Spanje pakte Griekenland een punt (1-1) en thuis van Zweden werd met 2-1 gewonnen. Bovendien zijn de Grieken al tien thuisduels ongeslagen. Wint Spanje ook niet in Griekenland?

Griekenland verliest niet van Spanje (notering van 2.90)

Must See

More in Internationaal