Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Goals verzekerd in Turkije tegen Wales met twee ploegen die moeten winnen

In poule A staan Turkije en Wales klaar voor hun tweede wedstrijd tijdens dit Europese kampioenschap. Zij nemen het dinsdagavond om 18u00 tegen elkaar op. Italië lijkt oppermachtig in deze poule, dus in de strijd om de tweede plaats mogen deze twee ploegen geen punten meer laten liggen.

Doelpuntenfestijn

Wales bereikte in 2016 nog de halve finale van het EK toen ze onze Belgen versloegen in de kwartfinales. Sindsdien heeft Wales zich niet echt meer kunnen versterken. De topspelers die Wales naar een overwinning moeten leiden, zitten trouwens ook niet echt in vorm. Dat bleek ook uit de wedstrijd tegen Zwitserland, nochtans op papier de enige ploeg waar meer te rapen viel dan een punt. Wales moet nu proberen om toch nog punten te sprokkelen tegen Turkije en Italië. Dat wordt alvast een moeilijke klus.

Turkije speelde eerder al tegen Italië, maar dat draaide uit op een fiasco. De Turken kregen drie goals om de oren, waaronder één owngoal. Als ze hun EK nog willen redden moeten ze nu eigenlijk gewoon winnen tegen Wales. De kans op doelpunten is dus groot, met twee ploegen die absoluut voor de winst moeten gaan.

Beide teams scoren (notering van 2.20)

 

Turkije

Turkije maakte geen al te beste beurt in hun openingswedstrijd tegen Italië. Na hun beschamende prestatie en na de geschiedenis in te gaan als het eerste team dat een Europees kampioenschap opent met een owngoal, zinnen ze op revanche. Ze zullen tegen Wales alles uit de kast halen om te laten zien dat ze wél nog een rol willen spelen tijdens dit EK.

Turkije wint (notering van 2.45)

 

Check de betFIRST app en website voor de beste odds op Wales – Turkije voor pre-live of live wedden!

Must See

More in Euro 2020