Verbind je met ons

HomeEuro 2020

België is een paar maten te sterk voor Denemarken

Het hele land zal donderdagavond aan zijn of haar televisietoestel gekluisterd zitten. Onze Belgen trappen dan hun tweede wedstrijd van dit Europese kampioenschap op gang. België neemt het op tegen Denemarken in een emotionele, maar hoogstwaarschijnlijk erg respectvolle wedstrijd.

Samen voor Eriksen

Denemarken verloor dan wel tegen Finland, maar dat zal hen worst wezen. De hele natie (en ver daarbuiten) vierde zondag mee dat de toestand van Christian Eriksen stabiel is na zijn hartstilstand. De Deense sterspeler communiceerde het goede nieuws zelf.

Bij onze Belgen vinden we heel wat (ex-)ploegmaats terug van Eriksen. Het wordt dus een emotionele ontmoeting tussen beide landen.

Oppermachtige Belgen

Als België donderdagavond doet wat het moet doen, mogen ze eigenlijk geen problemen hebben met Denemarken. Onze Belgen zijn op papier een paar maten te sterk. We staan dan ook niet voor niets op een eerste plaats in de FIFA wereldranglijst. Denemarken vinden we momenteel op plek 10.

België wint (notering van 2.05)

 

Big Rom

Wie anders dan Romelu Lukaku die voor het gevaar bij de Belgen moet zorgen? De spits van Inter zit in bloedvorm en scoort de ene goal na de andere. Slechts drie spelers scoorden in de eerste wedstrijdronde twee doelpunten: Patrik Schick, Cristiano Ronaldo en natuurlijk Romelu Lukaku.

Als Big Rom een gooi wil doen naar de topschutterstitel, kan hij best in de poulefase zoveel mogelijk goals proberen te scoren. Zo ook tegen Denemarken?

Lukaku scoort (notering van 2.25)

 

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens Denenmarken-België! De beste betting tips hebben we je al gegeven.

Must See

More in Euro 2020