Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Kan Italië ook tegen Zwitserland de nul houden in hun indrukwekkende zegereeks?

De eerste speeldag van het Europese kampioenschap 2020 zit er op. Woensdagavond nemen Italië en Zwitserland het tegen elkaar op in hun tweede wedstrijd. De Italianen zijn alvast heel goed aan het tornooi begonnen. Bij de Zwitsers sputterde de motor een beetje.

Aftrap om 21u00 in stadion Olimpico in Rome voor de slotwedstrijd van de tweede matchdag in poule A.

Negen overwinningen op rij

Italië liet in haar openingswedstrijd tegen Turkije een erg goede indruk na. De Azzurri kenden geen problemen met de Turken en wonnen dan ook makkelijk met 0-3. Vooral in de tweede helft lieten de Italianen hun klasse zien. Ze ontpopten zich meteen tot één van de outsiders om het EK 2020 te winnen.

Bij Zwitersland liep het heel wat stroever. Onder Vladimir Petković brachten ze in de voorbereiding verzorgd en aanvallend voetbal, maar daar was tegen Wales niet veel meer van te merken. Er kwam meteen ook een einde aan hun reeks van zes overwinningen op rij. Italië behoudt momenteel wel hun winning streak. Als ze dinsdagavond tegen Zwitserland winnen, zitten ze al aan tien overwinningen op rij.

Italië wint zonder tegendoelpunt (notering van 2.15)

 

Geen tegendoelpunten

Het is van een wedstrijd in de Nations League geleden dat Italië nog eens een doelpunt binnen kreeg. Toen werd het tegen Nederland 1-1. De negen daarop volgende wedstrijden werden telkens gewonnen, zonder ook maar één tegendoelpunt te krijgen. Toch wel een erg indrukwekkende statistiek.

Zullen de Azzurri er ook tegen Zwitserland in slagen om de nul te houden? Pre-live krijg je een odd van 1.90, maar ok na de aftrap kan je nog live wedden op deze markt.

Zwitserland scoort niet (notering van 1.90)

Must See

More in Euro 2020