Verbind je met ons

HomeBundesliga

Frankfurt-Dortmund: helpt Frankfurt Bayern een handje in de titelstrijd?

Frankfurt-Dortmund

Supporter zijn van Borussia Dortmund, het moet toch o zo frustrerend zijn. Vaak lijken ze een échte titelkandidaat, maar telkens gaat Bayern weer lopen ergens in het seizoen.

Dat zagen we ook in de maand december. Maakt Eintracht Frankfurt de titelstrijd nog wat saaier?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Gelijkspel.  

Dat Borussia Dortmund aanvallend aartsgevaarlijk is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen.

De Borussen scoren eigenlijk zo goed als altijd: enkel Mönchengladbach kon de nul houden dit Bundesliga-seizoen. Met Haaland hebben ze dan ook een groot wapen lopen.

Maar ook Frankfurt is goed bij schot… Zij scoorden nu al acht matchen op rij en slaagden er enkel tegen Augsburg en Bochum niet in om te scoren.

Wist je trouwens dat de wedstrijd Frankfurt-Dortmund al sinds 2017 telkens op een gelijkspel eindigde, mét doelpunten? Daar zouden we alvast ons geld op inzetten.

Gelijkspel en beide teams scoren (notering van 4.40)

 

Lastige verplaatsing.

De seizoenen van Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt zijn haast een spiegelbeeld van elkaar.

Dortmund begon fantastisch aan hun campagne en bleef lang in het spoor van Bayern, maar liet het in de laatste vier wedstrijden helemaal afweten: slechts 4 op 12.

Bij Frankfurt zien we dus het omgekeerde: na een rampzalige start met 5 op 18 stonden ze zelfs lange tijd tegen de gevarenzone.

Maar vanaf november is de trein helemaal vertrokken, ze wonnen zes van hun recentste zeven matchen en klommen met die knappe 18 op 21 op naar een mooie zesde plaats.

Bovendien kon Dortmund in de competitie sinds 2013 al niet meer winnen op hun veld.

Frankfurt wint of gelijkspel (notering van 1.90)

 

Must See

More in Bundesliga