Verbind je met ons

HomeLa Liga

Heeft Real Madrid het ook tegen Valencia lastig met doelpunten maken?

Real Madrid-Valencia

De Spaanse competitie, het is niet meer wat het ooit geweest is. Waar is de tijd dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo elkaar in de ogen keken in wedstrijden waar we jaren later nog steeds over praten. Matchen waarin meer dan 5 keer gescoord werd, waren meer regel dan uitzondering.

Dat is nu toch even anders. Real lijkt makkelijk op weg naar de titel, maar sprankelend is het niet. Tegen Valencia misschien wel?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Geen doelpuntenmachine.  

Real Madrid lijkt schijnbaar moeiteloos op weg naar de titel. De enige ploeg die hen momenteel nog het vuur aan de schenen kan leggen, is Sevilla.

De Andaluciërs hebben een achterstand van vijf punten, met een match minder gespeeld. Maar scoren is o zo moeilijk voor hen. Over moeilijk scoren gesproken…

De tijd dat de Koninklijke tegenstanders volledig kapot maakte, is ook voorbij. Real kon in de laatste veertien(!) wedstrijden in La Liga slechts in één wedstrijd meer dan twee keer scoren.

De laatste keer dat ze minstens drie doelpunten maakten in een thuismatch in de competitie, dateert van 22 september tegen Mallorca.

Real scoort maximaal twee goals (notering van 1.64)

 

Geen groot verschil.

Ondanks het feit dat Real Madrid dit seizoen beschikt over twee aanvallers – Vinicius Junior en Karim Benzema – die misschien wel in de vorm van hun leven zitten, is het alles behalve glansrijk.

Defensief staan ze sterk, door een geweldige Thibaut Courtois, maar vooral aanvallend loopt het mank.

Vaak winnen ze wedstrijden met het kleinste verschil. In hun afgelopen veertien duels wonnen ze slechts drie keer met twee of meer doelpunten verschil.

In de laatste zeven thuisduels ook maar één keer. Drie maal stond na 90 minuten de brilscore op het bord. Eerder dit seizoen trok Los Blancos de driepunter tegen Valencia maar in het slot over de streep.

Valencia +1.5 handicap (notering van 1.79)

 

Must See

More in La Liga