Verbind je met ons

HomeBundesliga

Duwt de machine van Bayern het kwakkelende Mönchengladbach nog verder in de put?

Bayern-Dortmund

De winterstop in Duitsland heeft nu wel al lang genoeg geduurd, toch? Dat heeft de kalendercommissie ook zo begrepen, want komend weekend beginnen ze er weer aan.

En dus staan alle ogen weer gericht op Bayern München, dat helemaal op toerental is.

Het volgende slachtoffer: een Borussia Mönchengladbach dat volledig uit vorm is. Als dat maar goed komt.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Doorknallen.  

Alles wat Bayern tegenwoordig tegenkomt, wordt aan stukken geblazen.

Of het nu Barcelona is in de Champions League of Wolfsburg in de Bundesliga, de Rekordmeister kent voor zo goed als alle ploegen geen genade.

Dat zagen we ook de afgelopen maanden: ze wonnen nu al zeven matchen op rij en verloren slechts één keer punten in elf wedstrijden. En vaak gaat dat gepaard met véél goals.

De laatste slachtoffers waren Stuttgart en Wolfsburg, beide teams werden met een respectievelijke 0-5 en 4-0 wandelen gestuurd.

En net dan moet Mönchengladbach het opnemen tegen die pletwals… Die Fohlen konden al vijf matchen op rij niet winnen in de Bundesliga en verloren er zelfs vier van.

Bayern asian handicap -2 (notering van 2.35)

 

Wie stopt Robert?

Die Robert Lewandowski, wat is het toch een fenomeen! Dat hij de Gouden Bal niet won, was hem ongetwijfeld een doorn in het oog, want ook daarna ging hij rustig door met scoren.

De Pool zit ondertussen alweer aan negentien goals in zeventien wedstrijden in de Bundesliga. Over alle competities heen aan 30 goals in 25 duels. Ongelooflijk eigenlijk.

In de laatste twee wedstrijden stond hij drie keer aan het kanon. Ook Mönchengladbach was al eens slachtoffer: de vorige thuiswedstrijden scoorde hij een hattrick tegen hen.

Lewandowski scoort minstens twee keer (notering van 2.35)

 

Must See

More in Bundesliga