Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Een zuinige winst van Italië tegen Turkije tijdens de EK-openingsmatch?

We hebben er een jaartje langer op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: de start van het Europese kampioenschap 2020. De openingswedstrijd wordt verzorgd door Turkije en Italië. Meteen een heel mooie affiche! Aftrap om 21u00 in stadion Olimpico in Rome.

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Perfecte kwalificatiecampagne

Dat de Italianen goed bezig zijn, dat is duidelijk. Ze sloten hun vlekkeloze EK-kwalificatiecampagne af met een nationaal record van elf overwinning op rij. Voor het eerst tien overwinningen in een kalenderjaar en een 9-1 overwinning tegen Armenië. Ei zo na een evenaring van hun grootste overwinning ooit: 9-0 tegen de Verenigde Staten in 1948.

Doorheen de geschiedenis troffen deze twee ploegen elkaar al acht keer. Daarvan kon Turkije geen enkele keer winnen. Italië won vijf keer en drie keer speelden ze gelijk. Tel daar bij op dat de Turken in hun laatste vijf wedstrijden drie keer wonnen, maar ook wel twee keer gelijkspeelden. Terwijl Italië vlekkeloos een vijf of vijf haalt. Dan weet je dat het moeilijk wordt voor Turkije.

Italië wint met een Asian Handicap van -1 (notering van 1.98)

Catenaccio

Italianen blijven natuurlijk Italianen, en dat wil zeggen: Catenaccio. In hun laatste vijf wedstrijden mét inzet wonnen de Azzurri telkens met 2-0 of 0-2. Zelfs tegen de kleinere ploegen in hun WK-kwalificatiewedstrijden. De kans dat ze hun gekende stijl tegen Turkije zullen doortrekken is dan ook zeer groot. Verwacht alvast geen doelpuntenfestijn tijdens de openingswedstrijd van EK 2020.

Totaal aantal doelpunten is minder dan -2.5 (notering van 1.62)

Must See

More in Euro 2020