Verbind je met ons

HomeInternationaal

Duwt Engeland de buren uit Wales nog verder in de put met een ruime overwinning?

Dinsdag zijn we al toe aan de laatste speeldag in de groepsfase van het WK in Qatar.

In groep B krijgen we nog twee spannende duels voor de boeg. Engeland moet tegen Wales nog vol aan de bak voor groepswinst.

Kan Wales een vuist maken tegen Harry Kane en co of worden ze overlopen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Wales – Engeland vind je hieronder.

Zoals de traditie het wil

Engeland en Wales hebben al een lange geschiedenis met elkaar. Dinsdagavond zal het hun 104de  onderlinge duel zijn, maar pas het eerste op een WK.

68 keer mochten The Three Lions zich de betere noemen van Wales. Een nieuwe nederlaag lijkt bijna onafwendbaar voor de mannen van Rob Page.

Op deze Wereldbeker loopt het alles behalve vlotjes voor The Dragons, slechts één doelpunt en één punt uit twee wedstrijden. Dat ene goaltje kwam er dan ook nog vanop de penaltystip.

De Engelsen doen het dan weer wel goed. Zowel voorin als achterin staat er een echte ploeg op het veld.

Tegen Iran werd vlot met 6-2 gewonnen, maar ook in de 0-0 tegen de VS gaven ze vrij weinig weg.

Om zeker te zijn van de groepswinst willen de mannen van Gareth Southgate nog eens de puntjes op de i zetten tegen de buren uit Wales.

Dat ze een goed resultaat kunnen behalen tegen de ploeg van Gareth Bale dat blijkt uit de meest recente uitslagen.

De laatste zes onderlinge duels eindigden zes keer in een overwinning voor Engeland en maar één keer konden de Welshmen een doelpunt scoren.

Wij verwachten voor dinsdagavond identiek hetzelfde verloop. Een overwinning plus een clean sheet voor het nummer vijf op de FIFA-ranking.

Engeland wint zonder tegendoelpunt (notering van 2.25)

 

De aanvoerder himself

Na een fantastische prestatie tegen Iran werd er hoopvol uitgekeken naar het duel tussen Engeland en de Verenigde Staten.

Uiteindelijk bracht die wedstrijd niet wat velen er van verwacht hadden: een scoreloos gelijkspel en zo dus nog steeds geen doelpunt voor Harry Kane op dit WK.

Tegen een zwak Wales zal de aanvoerder daar zeker verandering in willen brengen.

In de Premier League bewijst hij week in, week uit dat hij nog steeds het doel weet staan. Kane wist al twaalf goals te maken in vijftien matchen.

Toch twijfelt niemand aan de kwaliteiten van Harry Kane op een Wereldbeker. Vier jaar geleden ontpopte hij zich tot dé superster van het toernooi met zes doelpunten.

Ook zijn aanvoer is in vergelijking met dat WK in Rusland alleen maar verbeterd. Met Mason Mount, Bukayo Saka, Marcus Rashford, Raheem Sterling … loopt er voldoende talent achter hem.

Als Harry Kane tegen Wales zijn zevende doelpunt scoort op een WK, dan profiteer jij van de boosted odd!

Harry Kane scoort (boosted odd 2.20)

Must See

More in Internationaal