Verbind je met ons

HomeConference League

Doet Islam Slimani de netten trillen tegen Villarreal in de Conference League? Profiteer dan van de boosted odd!

Villarreal Anderlecht betting tips betfirst

Hoewel er in de Jupiler Pro League levensbelangrijke weken aanbreken voor Anderlecht, moet er toch even gefocust worden op Europa. Donderdag om 18u45 ontvangen ze namelijk Villarreal in de 1/8e finale.

Kan Anderlecht stunten, of worden ze met de neus op de feiten gedrukt?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Anderlecht-Villarreal vind je hieronder.

Sterke onderzeeër

Bij Anderlecht knipperden ze wellicht even met de ogen toen Villarreal uit de trommel kwam tijdens de loting. Veel zwaarder kon het niet worden.

De Spanjaarden zijn al jaren een vaste waarde in Europa en draaien in La Liga steevast mee aan de kop van het klassement.

Na een pijnlijke 0 op 12 waren ze even afgegleden naar een achtste plaats. De mannen van Setién pakten daarna 6 op 6 en staan weer tussen de mensen.

In de groepsfase van de Conference League was Villarreal bijna niet te stoppen. Het was pas na een 12 op 12 dat ze het wat lieten hangen, met een nederlaag op de slotspeeldag tot gevolg.

Twee jaar geleden won Villarreal nog gewoon de Europa League en iets zegt ons dat ze ook van die Conference League een hoofddoel maken.

Anderlecht verloor in eigen huis overigens al zeven keer dit seizoen.

Villarreal wint (notering van 2.05)

 

Islam Slimani boosted odd

Het bestuur van Anderlecht moest in januari op zoek naar een nieuwe spits, en na veel vijven en zessen kwamen ze uit bij Islam Slimani.

Een notoir goaltjesdief, die de laatste seizoenen echter wat naar het achterplan was verdwenen. Maar goed, zijn statistieken liegen niet.

De Algerijn trof in zijn clubcarrière al 137 keer raak en is met 42 goals ook all-time topschutter van Algerije. Torinstinct heeft hij dus zeker.

En dat hebben we toch al gezien in zijn eerste weken in paars en wit. In zijn tweede match was het al prijs en ook in de Clasico tegen Standard trof hij twee keer raak.

Slimani heeft al elf Europese goals op z’n conto staan. Maakt hij daar donderdag twaalf van? Profiteer dan van de boosted odd van 4.60!

Islam Slimani scoort (boosted odd van 4.60)

 

Must See

More in Conference League