Verbind je met ons

HomeConference League

Doelpunten gegarandeerd bij ontmoeting tussen AA Gent en Pogón Szczecin?

Qarabag KAA Gent betting tips betfirst

AA Gent neemt het woensdagavond, in de derde voorronde van de UEFA Conference League, op tegen het Poolse Pogón Szczecin. De aftrap in de Ghelamco Arena zal om 20:00 uur plaats gaan vinden en het zal de eerste onderlinge ontmoeting zijn tussen de twee ploegen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op AA Gent – Pogón Szczecin vind je hieronder.

Op stoom

De tegenstander van de Belgische ploeg is al langer actief in de Europese competitie, want Pogón Szczecin moest in de vorige voorronde afrekenen met het Noord-Ierse Linfield FC. Er werd twee keer gewonnen.

De wedstrijden waren een garantie voor doelpunten, want er vielen in totaal twaalf goals in slechts twee duels. In de vorige uitwedstrijd scoorde Pogón Szczecin ook al vijf goals!

Ook Gent is doeltreffend in de voorronde van de UEFA Conference League, want de ploeg van Hein Vanhaezebrouck versloeg het Slovaakse MSK Zilina door tien keer in twee wedstrijden te scoren.

Is het woensdagavond weer een doelpuntenfestijn?

Er vallen meer dan drie goals (notering van 2.15)

Belgische favoriet

De ploeg van Hein Vanhaezebrouck is de duidelijke favoriet voor het duel tegen de Poolse bezoekers en van hen wordt verwacht dat zij zich in ieder geval voorbij deze horde gaan spelen.

Hugo Cuypers is de man in vorm aan Belgische zijde en Gent verloor nog geen enkel duel dit seizoen. Een 5-1 en 2-5 zege in Slowakije en een 3-2 en 0-1 overwinning in de eigen competitie betekenen een 100% score.

Bij die overwinningen was Cuypers in totaal al vijf keer trefzeker. Maakt Gent woensdag met de hulp van Cuypers opnieuw flink wat goals?

AA Gent scoort minimaal twee keer (notering van 1.91)

Must See

More in Conference League