Verbind je met ons

HomeConference League

Conference League: gaat KAA Gent meteen de boot in tegen de Azeri’s van Qarabag?

Qarabag KAA Gent betting tips betfirst

Naast de mooie matchen in de Champions en Europa League, kijken veel Belgische fans ook uit naar de duels in de Conference League. Zowel Anderlecht als KAA Gent komen donderdag in actie. De Buffalo’s doen dat om 18u45, tegen Qarabag.

Gent zal meteen op de afspraak moeten zijn in Azerbeidzjan. Lukt dat?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Qarabag-Gent vind je hieronder.

Sterke thuisreputatie

Bij KAA Gent zijn ze aan een wisselvallig seizoen bezig. Er komt maar geen constante in de prestaties. Dat was in Europa niet anders.

Het leek er even naar uit te zien dat de Buffalo’s zich zelfs niet gingen kwalificeren. Op de slotspeeldag lukt dat dan toch door een 4-0 overwinning.

Maar overtuigend was het allerminst. Blauw-wit was vooral in uitwedstrijden een schim van zichzelf. Op het veld van Molde, Djurgarden en Shamrock Rovers pakten ze 2/9.

En dan moet je weten dat de tegenstander van donderdag, Qarabag, thuis ijzersterk is. Ze zijn al een jaar ongeslagen.

De Azeri’s verloren in meer dan 40 thuismatchen maar één keer. In februari van vorig jaar was Marseille te sterk. Gent gaat een lastige avond tegemoet.

Qarabag wint (notering van 2.20)

 

Scoren doen ze wel

Dat Qarabag alleen aan kop staat in de eerste klasse van Azerbeidzjan verbaast niemand. In 22 speeldagen scoorden ze al 56 keer.

Ook in de groepsfase van de Europa League deden ze in vijf van de zes duels de netten trillen. Maar ook bij KAA Gent is dat zo.

De Buffalo’s mogen dan niet altijd winnen, scoren doen ze vaak wel. Denk maar aan die Hugo Cuypers, die er dit seizoen al achttien in de netten liggen heeft.

Sinds oktober waren er maar drie ploegen die de Gentse aanval wisten te stoppen: Union, Antwerp en Charleroi.

Wij zien donderdag aan beide kanten doelpunten vallen.

Beide teams scoren (notering van 1.71)

 

Must See

More in Conference League