Verbind je met ons

HomeEuropa League

Scoort Lewandowski tegen Manchester United in de Europa League? Profiteer van de boosted odd!

Barcelona Real Madrid betting tips betfirst

Veel voetballiefhebbers keken al maanden reikhalzend uit naar de knock-outfase van de Champions League, maar de meest legendarische affiche zien we eigenlijk in de Europa League. Donderdag spelen Barcelona en Manchester United om 18u45 tegen elkaar in (Spotify) Camp Nou.

Twee ploegen met een serieuze geschiedenis. Wie neemt een optie op de volgende ronde?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Barcelona-Manchester United vind je hieronder.

Weinig doelpunten?

Wie had één jaar geleden durven dromen dat we nu de volgende woorden zouden uitspreken: de defensie van Barcelona staat als een huis.

Zo goed als niemand, waarschijnlijk. Maar kijk nu, enkele gerichte transfers én doorstroming van jeugd zorgden ervoor dat Barça amper goals slikt.

De Blaugrana staan inmiddels ruim aan kop in La Liga en hebben dat vooral te danken aan het aantal tegengoals dat ze slikken.

Ronald Araujo en co stonden na 21 speeldagen amper zeven(!) tegentreffers toe. Absurde statistieken. Vorig seizoen kregen ze er 38 binnen…

In de recentste zeven matchen moest ter Stegen zich maar één keer omdraaien. Barça won vier keer met 1-0 in de laatste zes matchen.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.10)

 

Wie anders dan Lewandowski?

‘Barcelona haalt alweer een oude speler zonder doorverkoopwaarde in huis’, was de teneur vorige zomer toen rood-blauw Lewandowski aan de haak sloeg.

De twijfels rond de Pool duurden echter niet lang. Zijn impact was onmiddellijk voelbaar. Lewandowski is enkele maanden later topschutter in La Liga.

Zijn statistieken blijven iedereen verbazen: met zijn 23 doelpunten en zes assists in 27 wedstrijden krijgt hij de grootste onderscheiding op z’n rapport.

Ook in de Champions League scoorde Lewangoalski vijf keer in vijf matchen. Bij Manchester United, waar Lisandro Martinez geschorst is, letten ze best goed op.

Scoort de spits ook tegen de Mancunians? Dan profiteer je van een boosted odd van 2.00.

Robert Lewandowski scoort (boosted odd van 2.00)

 

Must See

More in Europa League