Verbind je met ons

HomeBetting Academy

CHECK DE CHALLENGER: Jesse

Tijd voor Challenger nummer 3: Jesse! Deze 24-jarige jongeman is afkomstig uit Leuven. Jesse ademt sport, elke dag. Zowel voor het werk, als in zijn vrije tijd, als voor de challengers. Hij is er steeds mee bezig. Daarom staat hij garant voor waardevolle sporttips! In z’n vrije tijd vind je hem zo goed als altijd op de fiets om een toertje te maken. 

Wanneer ben je gestart met wedden op sport?

De eerste keer dat ik in contact kwam met het plaatsen van weddenschappen was toen ik 18 was en een vriend me vertelde dat je een gratis weddenschap kon plaatsen op een Europa League wedstrijd. Deze gratis weddenschap verloor ik, maar vanaf dan begon ik me te verdiepen in de analyses en kansberekeningen van wedstrijden.

In welke sporten heb je de meeste expertise?

Voetbal en honkbal. Door mijn beroep ben ik dagelijks van ’s ochtends tot ’s avonds bezig met wat zich afspeelt binnen de voetbalwereld. Hierdoor ben ik vaak heel snel op de hoogte van belangrijk nieuws dat een invloed zou kunnen hebben op de uitkomst en noteringen van wedstrijden.

Vroeger volgde ik enorm vaak MLB, maar door gebrek aan tijd (en slaap) is dit niet meer mogelijk.

Wie is je favoriete sportman/vrouw en waarom?

Cristiano Ronaldo. De eeuwige discussie tussen Messi en Ronaldo ga ik niet aan, maar ik denk dat iedereen toe kan geven dat Cristiano een voorbeeld is van hoe een topsporter kan en moet leven. En hoe je door hard te werken, veel kan bereiken.

Voor welke voetbalclub supporter je het hardst?

Een voorkeur voor een bepaalde ploeg heb ik niet. Gevoelens en weddenschappen zijn twee zaken die niet samen gaan. Ook door mijn werk buiten betFIRST heb ik geleerd dat het beter is om neutraal te blijven.

Hoe lang ben je al tipper en wat deed je voor de betFIRST Challengers?

Al 5 jaar lang geef ik gratis tips! Sommigen zullen me misschien wel kennen uit groepen als “Betkings”, waar ik voorheen tips gaf. Dit was toen ik nog student was.

Wat is voor jou het belangrijkste bij het wedden op sport?

Eerlijk zijn naar jezelf en als tipper ook naar anderen. Bij betFIRST Challengers willen we graag eerlijk en transparant zijn naar onze leden toe. Iedere week delen we de resultaten van onze tips, zo kan iedereen zien of onze tips winstgevend zijn! Want als je op lange termijn niet winstgevend kan zijn, dan is het geven van tips niet de juiste keuze.

Wat zijn je toekomstambities in het wereldje der sportweddenschappen?

Met het toenemende aantal mensen die weddenschappen plaatsen wil ik graag iedereen op een verantwoordelijke manier leren wedden op sport. Zonder de basisprincipes te begrijpen, heeft het op langere termijn geen zin. Zaken zoals bankroll management en kans- en risicoberekening zijn essentieel. Dit wil ik zoveel mogelijk mensen proberen bij te brengen.

Wat is je favoriete wedmarkt?

Een markt die veel mensen waarschijnlijk niet kennen: tijdens live wedstrijden in minuut 30-40 een sportweddenschap plaatsen om de HT/FT uitslag. Hier krijg je bijna altijd een enorm interessante notering die een mooie value kan bieden. Bij gesloten wedstrijden, waar zich in de eerste helft weinig kansen voordoen, is het interessant om HT gelijkspel en FT winst voor thuis- of uitploeg te spelen.

Wil jij geen enkele tip van Jesse en de andere Challengers missen? Wordt dan zeker lid van de betFIRST Challengers!Fh

Must See

More in Betting Academy