Verbind je met ons

HomeEredivisie

Bijt PSV nog eens in het zand in De Kuip, in de topper tegen Feyenoord?

Feyenoord-PSV

De eindsprint van de competitie is ook in Nederland officieel ingezet. Ajax lijkt op weg naar een vierde titel op rij, maar PSV zit hen toch nog wat op de hielen.

Maar de Eindhovenaren staan zondag voor een loodzware opdracht: ze moeten in De Kuip voorbij zwarte beest Feyenoord.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topper vind je hieronder.

Lastig in De Kuip

Bij Feyenoord zitten ze momenteel in een heuse overwinningsroes. De Rotterdammers slaagden erin om Marseille uit de Conference League te knikkeren en mogen zich opmaken voor de finale.

Je zou voor minder overlopen van vertrouwen.

Ook in de competitie loopt het niet slecht voor de troepen van Arne Slot: Feyenoord pronkt met een vijftien op achttien en moest enkel de duimen leggen voor koploper Ajax.

Vooral in eigen huis, gesteund door Het Legioen, zijn Dessers en co toch sterk. Ze wonnen vier van de laatste vijf duels in De Kuip.

En PSV komt er sowieso al niet graag op bezoek, want ze verloren er al drie keer op rij en gingen in tien van de afgelopen twaalf matchen met nul punten naar huis.

Terugbetaald bij gelijkspel: Feyenoord (notering van 1.80)

 

Colombiaanse klasse

Uiteraard wordt er in België de laatste tijd veel gepalaverd over de vorm van landgenoot Cyriel Dessers, maar bij Feyenoord hebben ze nog een andere parel lopen… Zijn naam is Luis Sinisterra.

De Colombiaan stond in 2017 dicht bij Club Brugge, maar kwam uiteindelijk bij Feyenoord terecht. En daar is hij dit seizoen bezig aan z’n échte ontbolstering.

Zijn statistieken zijn behoorlijk fenomenaal: in 46 matchen liet hij al 23 goals en twaalf assists optekenen. In z’n laatste zes matchen in de Eredivisie trof de flankspeler vier keer raak.

Bij PSV zijn ze dus best op hun hoede. Een mooie odd van 3.30 is zeker het proberen waard.

Luis Sinisterra scoort (notering van 3.30)

 

Must See

More in Eredivisie