Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zien we opnieuw amper goals in een match tussen leider Union en Club Brugge?

Union-Club Brugge

Erop of eronder. Dat moet zowat de beste beschrijving zijn van dé klepper van speeldag drie in de Champions’ play-offs. Club Brugge mag namelijk op bezoek bij leider Union.

De opdracht is duidelijk: winnen en daarmee springen ze naast Union. Maar winnen van Union? Dat is geen makkelijke opdracht.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topmatch vind je hieronder.

Amper doelpunten

Het is geen geheim meer dat leider Union Saint-Gilloise zwaar teert op de organisatie en de bijhorende tegenaanval.

Ook tegen Antwerp toonden ze weer hoe snedig ze kunnen counteren, dit keer zonder doelpunten. En zonder doelpunten, dat is iets dat ze ook eerder dit seizoen al tegen Club Brugge tegenkwamen.

In het eigen Dudenpark wrongen ze een hoop kansen de nek om en sloeg Eduard Sobol toe in het slot: 0-1 voor de Bruggelingen.

Maar ook in Jan Breydel hadden we niet bepaald een telraam nodig, na 90’ minuten stond nog steeds de brilscore op het bord.

Met zoveel op het spel, lijkt er opnieuw een match zonder veel goals aan te komen.

Totaal aantal goals: -2.50 (notering van 2.15)

 

Laatste kans?

Bij Club Brugge is het zondagmiddag toch bijna van moeten. De volle buit meegraaien is nog niet écht van levensbelang, maar bij verlies lijkt het toch over en uit voor Vanaken en co.

De kloof zou dan zes punten bedragen en met nog negen punten te rapen, zou dat zo goed als onoverbrugbaar zijn. De Bruggelingen zullen dus gebrand zijn op een goed resultaat.

Bij een gelijkspel kunnen ze Union overigens bijbenen in de midweekmatch in het Jan Breydelstadion.

De sterren staan alvast goed voor Club: ze zijn de enige ploeg uit de Jupiler Pro League waarvan Union niet kon winnen in de reguliere competitie.

Winnen van Club Brugge is sowieso weinig ploegen gegeven… In de laatste negentien duels konden enkel Cercle Brugge en KAA Gent de drie punten pakken.

Club Brugge wint of gelijkspel (notering van 1.66)

 

Must See

More in Jupiler Pro League