Verbind je met ons

HomeChampions League

Zien we meer dan 3 doelpunten in Chelsea-Lille? Krijg dan 10(!) keer je inzet terug!

Chelsea-Lille

Deze week beginnen ook Chelsea en Lille aan hun knock-outfase van de Champions League 2022. Dinsdagavond om 21h ontvangen The Blues uit Londen de landskampioen van Frankrijk.

Zowel Chelsea als Lille hebben enkele superkanonnen lopen vooraan. Beide teams verzorgen graag het spektakel en daar horen uiteraard veel doelpunten bij.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Jong geweld vs. oude krijger

Beide teams hebben een uitstekende groepsfase van de Champions League achter de rug. Lille werd eerste in zijn groep en deed dat met frivool aanvallend voetbal.

Dat zorgde voor doelpunten, maar leidde ook soms tot scherpe tegenaanvallen van de tegenstanders.

Chelsea wist op zijn beurt dan weer veel doelpunten te maken in hun groep. Die vele goals zijn natuurlijk geen toeval als je ziet wie er allemaal rondloopt.

Met Romelu Lukaku, Kai Havertz, Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Mason Mount en Timo Werner heb je veel jong en aanvallend talent rondlopen bij de Londense Club.

Terwijl de Franse landskampioen rekent op het duo van oudgediende Burak Yilmaz en spring-in-‘t-veld Jonathan David.

Veel doelpunten lijken dus een zekerheid. Profiteer daarom van de boosted odd van 10.00(!) wanneer er drie of meer doelpunten vallen!

Er vallen minstens drie goals (boosted odd van 10.00)

 

Doelpunten aan beide kanten.

Chelsea tegen Lille is een wedstrijd tussen twee teams die vorig seizoen top waren. Chelsea wist de Champions League te winnen, terwijl Lille voor het eerst in tien jaar tijd nog eens kampioen van Frankrijk kon worden.

Dit jaar zorgden beide teams voor heel wat spektakel in de groepsfase van de Champions League. In de wedstrijden van Lille vielen er elf doelpunten en de zes wedstrijden van The Blues waren goed voor zeventien treffers.

Dit seizoen zijn beide teams niet echt stabiel achterin waardoor ze weinig clean sheets weten te behalen. Zo hield Chelsea in zijn laatste dertien wedstrijden, maar vijf keer de nul.

Het Lille van voormalig KAA Gent-speler Jonathan David is dan weer zeer wisselvallig. Dat er gescoord zal worden, is dan wel weer zeker.

Buitenshuis is het Franse Lille bijna altijd trefzeker en met een Chelsea dat al dertien keer raak trof in de Champions League lijkt het een doelpuntrijke wedstrijd te worden.

Beide teams trefzeker (notering van 2.05)

 

Must See

More in Champions League