Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Eupen-Club Brugge: kan blauw-zwart nog eens ouderwets uithalen aan de Kehrweg?

Seraing-Club Brugge

De 28ste speeldag in de Jupiler Pro League staat alweer voor de deur. Zondagnamiddag om 16h krijgen we KAS Eupen tegen Club Brugge.

Voor de panda’s zal het de eerste wedstrijd zijn onder leiding van assistent Michaels Valkanis.

Kan de Griek Eupen terug op de rails krijgen of haalt de landskampioen zoals de voorbije twee jaar stevig uit in de Oostkantons?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Cleansheet.

De wedstrijd tegen Charleroi was voor Club Brugge de vierde match op zes speeldagen waarin ze de nul wisten te houden.

De verdediging kon eerder ook al stand houden tegen leider Union, Sint-Truiden en op het veld van Kortrijk. Terwijl Eupen op zijn beurt dan net weer moeite heeft met doelpunten maken.

Ze hebben maar één speler die doelpunten kan maken en dat is met dertien treffers Smail Prevljak. Voor Eupen is het te hopen dat hij een goede dag heeft willen ze punten rapen.

Het feit dat Eupen in hun laatste acht competitiewedstrijden zes keer niet wist te scoren belooft niet veel goeds.

Komt daar ook nog eens bij dat Eupen in de laatste vijf duels, maar twee keer kon scoren tegen Club Brugge. De weg naar een nieuw cleansheet voor Simon Mignolet en co ligt dus open.

Club houdt de nul (notering van 2.25)

 

Zoals altijd?

De wedstrijden tussen Eupen en Club Brugge zijn altijd een garantie op veel doelpunten. Althans veel doelpunten voor de West-Vlamingen.

Blauw-zwart wist in vier van zijn laatste zes duels tegen Eupen telkens drie of meer doelpunten te maken.

Nu dat Alfred Schreuder gekozen heeft voor De Ketelaere in de spits met twee flankspelers die hem ondersteunen, komt Club Brugge veel aanvallender voor de dag.

Anderzijds is de garantie op doelpunten ook een ‘pluim’ op de hoed van Eupen want hun verdediging is niet meteen ondoordringbaar te noemen.

In de laatste negen competitiewedstrijden hebben de panda’s maar liefst 20 doelpunten geïncasseerd. Kan Club Brugge zo het verleden herhalen en weten ze opnieuw drie of meer doelpunten te maken aan de Kehrweg?

Club scoort minstens drie keer (notering van 2.70)

 

Must See

More in Jupiler Pro League