Verbind je met ons

HomePremier League

Manchester City-Tottenham: krijgen Kane en co opnieuw een pak slaag in het Etihad?

Manchester City-Liverpool

De speeldagen in de Premier League haspelen elkaar aan een razendsnel tempo af dezer dagen. Komend weekend staat speeldag 26 alweer voor de deur en dat is er ééntje met een leuke affiche: Manchester City ontvangt Tottenham.

Een ploeg in vorm tegen een ploeg uit vorm, dat kan maar op één iets uitdraaien, toch?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topper vind je hieronder.

Doorknallen.

We kunnen ons wel voorstellen dat de supporters van Tottenham niet erg hard uitkijken naar komend weekend.

Een tripje naar het Etihad Stadium is voor iedereen lastig, en ook Tottenham heeft er in de Premier League amper goede herinneringen aan.

Zo konden de Spurs maar één keer winnen in de laatste twaalf bezoekjes aan de blauw-witte kant van Manchester.

En als we de huidige vorm van Kane en co meerekenen, ziet het er al helemaal beteuterd uit: Tottenham pakte 0 op 9 en Manchester City hakte onlangs nog Norwich en Sporting CP genadeloos in de pan.

Iets zegt ons dat ook Tottenham meerdere goals zal incasseren.

Manchester City scoort minstens drie keer (notering van 2.05)

 

Op de counter.

Je kan veel zeggen over Tottenham, maar niet dat ze geen aanvallende kwaliteiten lopen hebben in hun kern. Denk maar een Harry Kane of Heung-Min Son. Of hun nieuwe aanwinst: Dejan Kulusevski.

Ze hebben dus zeker de middelen om City pijn te doen op de counter. Dat zagen we in het verleden al eerder: de Citizens konden maar drie keer de nul houden tegen Tottenham in de recentste dertien duels.

Vooral met Son hebben ze het vaak lastig: hij wist al zeven keer te scoren tegen Manchester City.

Er waren overigens maar twee ploegen die de nul konden houden tegen de Londenaren in de laatste elf matchen. De kans dat aan beide kanten de netten trillen, zit er dus zeker in!

Beide teams scoren (notering van 2.00)

 

Must See

More in Premier League