Verbind je met ons

HomeChampions League

Krijgen we een doelpuntenfestival tussen Atlético Madrid en Manchester United?

Arsenal-Man United

Woensdagavond om 21h krijgen we een onvervalste topper in de achtste finales van de Champions League. In Wanda Metropolitano ontvangt het Atlético Madrid van Diego Simeone Manchester United.

Het zal een wedstrijd op het scherpst van de snee zijn. Voor beide teams is het van moeten omdat ze in de vaderlandse competitie maar op een vierde plaats staan.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Veel doelpunten?

Het is nog maar de derde wedstrijd waarin Atlético Madrid en Manchester United elkaar treffen. Van de twee vorige onderlinge duels wisten The Reds uit Manchester er nog geen één te winnen.

Eén van die wedstrijden werd met 3-0 gewonnen door de ploeg uit de Spaanse hoofdstad en de kans dat er deze keer ook minstens drie doelpunten vallen is zeer groot.

Beide teams hebben in de Champions League al bewezen dat ze veel doelpunten maken, maar ook slikken.

In de laatste zeventien wedstrijden in La Liga van Atlético Madrid eindigden er dertien met minstens drie gemaakte doelpunten.

Ook Manchester United scoort vlot, maar onder leiding van Harry Maguire durft de verdediging ook al eens wat foutjes te maken.

Beide teams scoorden al meer dan 40 keer in de eigen competitie en kregen er elk ook al 34 tegen.

Het belooft een wedstrijd boordevol doelpunten te worden. Profiteer van de boosted odd wanneer er drie of meer doelpunten vallen.

Er vallen minstens 3 doelpunten (boosted odd van 10.00)

 

Mister Champions League.

De wedstrijd tussen Atlético Madrid en Manchester United zal de 36e confrontatie zijn tussen de Spaanse club en Cristiano Ronaldo. In die 35 voorgaande wedstrijden wist Cristiano Ronaldo maar liefst 25 doelpunten te maken.

Die statistieken maken van Atlético Madrid de favoriete tegenstander van de 37-jarige spits. De man die al vijf keer de Champions League wist te winnen was dit seizoen weeral zes keer trefzeker op het kampioenenbal.

De Champions League en Cristiano Ronaldo is een speciaal huwelijk, telkens CR7 actief is op het hoogste niveau van het Europees voetbal kan hij wel iets speciaal.

Met Bruno Fernandes en Paul Pogba achter hem heeft de Portugees dan ook nog eens de perfecte aanvoer.

Tel daarbij de zwakke verdediging van Atlético Madrid op en de uitkomst is een doelpunt voor Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo scoort (notering van 3.10)

 

Must See

More in Champions League