Verbind je met ons

HomeLa Liga

Zidane en Simeone moeten eindelijk voor spektakel zorgen in Madrileense derby

Real Madrid - Atlético Madrid - Zidane - La Liga -betFIRST

Hoewel de affiche tussen Real Madrid en Atlético tot de verbeelding spreekt, belooft het een van de saaiste derbies te worden in jaren. Zinedine Zidane heeft het avontuurlijke voetbal waar de club groot mee werd opgeofferd voor resultaatvoetbal en zal daar niet van afstappen. Diego Simeone van zijn kant staat zo zwaar onder druk dat hij meteen zou willen settelen voor een gelijkspel. In theorie kan Atlético zich met een zege nog in het titeldebat mengen, maar dat vooruitzicht kan El Cholo wellicht gestolen worden.

Real Madrid en Atlético Madrid incasseerden tot dusver respectievelijk 13 goals en 14 goals en dat voorspelt niet veel goeds voor het spektakelgehalte. De kans dat de toeschouwers voor rust in slaap dommelen, is zelfs gigantisch groot. In de laatste zeven competitiewedstrijden van Real viel er in de eerste helft amper een doelpunt te zien.

Sinds het seizoen 1999 – 2000 wonnen de Colchoneros welgeteld vier competitiematchen tegen Real. Drie keer gebeurde dat in Santiago Bernabéu. In La Liga is Atlético op het veld van Real zelfs al zes jaar ongeslagen. Benieuwd of Simeone die indrukwekkende reeks kan verlengen.

Real Madrid wint @ 1.76
Meer dan 9 hoekschoppen @ 1.66

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in La Liga