Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Gezocht: Brugse aanvallers die verdedigingsmuur van Charleroi kunnen slopen

https://betfirst.dhnet.be/nl/voetbal/belgi%C3%AB-jupiler-pro-league/20200129/charleroi-vs-club-brugge/

Charleroi staat voor de weken van de waarheid. Tussen nu en 8 maart speelt het tegen Club Brugge, Genk, Zulte Waregem, Antwerp, opnieuw Club Brugge, Standard en Gent. De Zebra’s hebben met nog twee wedstrijden te goed zicht op een tweede plaats en hebben sinds de thuisnederlaag tegen Anderlecht in oktober (1-2) geen enkele steek meer laten vallen in het Stade du Pays de Charleroi. De Karolo’s pakten 15, scoorden 12 keer en incasseerden geen enkel doelpunt.

Wellicht zullen er vanavond ook weinig doelpunten vallen. Met Charleroi (18 tegengoals) en Club Brugge (11 tegengoals) staan de twee ploegen tegenover elkaar met de beste verdediging van de Jupiler League. Vorig seizoen won Charleroi de twee onderlinge duels in de reguliere competitie tegen Club Brugge (2-1 en 1-0). Zit er opnieuw een stuntzege in?

Na het puntenverlies tegen Kortrijk afgelopen weekend en het 1-1 gelijkspel in de beker tegen Zulte Waregem zal Club Brugge sowieso niet met een gerust hart naar het Zwarte Land afreizen. Of het moet zijn dat Philippe Clement plots zijn aanvallers toverformule David Okereke (9 goals), Emmanuel Dennis (5 goals), Krépin Diatta (5 goals), Percy Tau (3 goals) en Jelle Vossen (0 goals) plots een snelcursus efficiëntie heeft gegeven.

Beide teams scoren @ 1.76
Club Brugge wint @ 2.15

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League