Verbind je met ons

HomeSerie A

Napels houdt adem in voor Ronaldo

SSC-Napoli---Juventus-FC---Serie-A---betFIRST

Napels zal zondag even de adem inhouden – hopend op een overwinning tegen het zo gehate Juventus – en de tifosi in het Stadio San Paolo zullen in koor ‘Juve merda’ brullen. Tegen beter weten in wellicht.

Na vier titels van vice-kampioen in zeven jaar moet Napoli dit seizoen helemaal de rol lossen. De Napolitanen staan pas 11e in het klassement en lijken op eigen veld helemaal de pedalen kwijt te zijn. Ze verloren in het Stadio San Paolo achtereenvolgens van Bologna (1-2), Parma (1-2), Inter (1-3) en Fiorentina (0-2) en hebben sinds 19 oktober geen thuismatch meer gewonnen. Trainer Gennaro Gattuso kan gelukkig rekenen op een Arkadiusz Milik, die acht van zijn tien doelpunten in de Serie A thuis scoorde. In zes gevallen vond de Poolse aanvaller voor rust het doel.

De statistieken van Cristiano Ronaldo zijn net iets indrukwekkender dan zijn collega-scherpschutter CR7 scoorde zeven keer op rij in de Serie A en liet in die tijdspanne elf doelpunten optekenen. Bij Real Madrid slaagde hij er ooit in om in tien opeenvolgende matchen te scoren. Indien Ronaldo ook tegen Napoli zijn doelpuntje meepikt, krijgt hij stilaan zijn persoonlijke record in het vizier.

Juventus: meer dan 4 hoekschoppen @ 1.60
Juve wint & beide teams scoren @ 3.35

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Serie A