Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Blijft Genk voor de 6e keer op rij ongeslagen in de Ghelamco Arena?

AA-Gent---KRC-Genk---Jupiler-Pro-League---betFIRST

Wie dit weekend op zoek is naar een beetje voetbalentertainment stemt maar beter af op de topper tussen Gent en Genk. In wedstrijden van Gent valt er dit seizoen altijd iets te beleven. De supporters van Gent zagen in totaal 67 doelpunten en daarmee zijn de Buffalo’s samen met KV Mechelen, Antwerp en Cercle Brugge de ploeg waar de meeste goals te zien waren. Gent liet maar een keer een 0-0 optekenen en er waren maar twee duels waarin de manschappen van Jess Thorup niet wisten te scoren.

De voorbije jaren was Genk heer en meester in de Ghelamco Arena – denk maar aan de 1-5 vorig seizoen en de 2-5 in de Europa League in maart van 2017. De laatste nederlaag van Genk in de Arteveldestraat dateert intussen van augustus 2016. Tot daar de theorie.

Ondanks een 12 op 15 zijn er geen aanwijzingen dat Genk er helemaal bovenop is. Sinds speeldag 12 stonden de Limburgers op een 7e of 8e plaats geparkeerd en het is dus goed mogelijk dat ze het moeilijkste hebben gedaan door opnieuw de zesde plaats in te nemen. Maar de kalender van de Limburgers oogt o zo moeilijk met thuiswedstrijden tegen Standard (4e), Club Brugge (1e) en KV Mechelen (7e) en uitwedstrijden tegen Gent (2e) en Antwerp (3e) dat ze wellicht tot de laatste speeldag zullen strijden voor een play-off 1-ticket.

Gent wint & beide teams scoren @ 3.10
Meer dan 9 hoekschoppen in de wedstrijd @ 1.83

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League