Verbind je met ons

HomeTennis

Wordt Bemelmans verrassend speerpunt tegen Hongarije?

Belgian tennis player Ruben Bemelmans during a Davis Cup game for team Belgium

Kimmer Coppejans (ATP 152), Ruben Bemelmans (ATP 222), Arthur De Greef (ATP 331) en dubbelspelers Joran Vliegen (ATP 39 in het dubbelspel) en Sander Gillé (ATP 46 in het dubbelspel). Dat zijn de mannen die straks Hongarije moeten kloppen om een ticket te veroveren voor de Davis Cup Finals in Madrid eind november.

Door het afhaken van David Goffin, die zijn voorbereiding op de tornooien van Indian Wells et Miami niet in het gedrang wilde brengen, zal België niet met zijn sterkste ploeg kunnen aantreden. Maar de honger is groot bij de Belgen.

Sterke Bemelmans

Zeker bij Bemelmans, die een selectie in de bus kreeg door de afwezigheid van Goffin. Bemelmans won enkele dagen geleden zowel het dubbel- en enkeltornooi in het Italiaanse Trente en zou wel eens het verrassende speerpunt kunnen zijn van de Belgische ploeg.

Dubbelspel

Coppejans (4 duels), De Greef (2 duels), Sander Gillé (3 duels) en Vliegen (3 duels) hebben weinig of geen ervaring op internationaal vlak. Toch is het dubbelspel  een kracht geworden. Het duo Vliegen – Gillé, dat respectievelijk 39 en 46ste staat in het dubbelspel, heeft alles in handen om hun wedstrijd te winnen en zo de wedstrijden van zondag bepalend te laten zijn.

De tips van betFIRST

Balazs vs Bemelmans: Balazs wint 2-0 @ 1.74
Fucsovics vs Coppejans: Minder dan 21.5 games @ 1.80

* De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Tennis