Verbind je met ons

HomeGevechtssporten

Wint Dustin Poirier net als een half jaar geleden van Conor McGregor?

Het is tijd voor de derde ontmoeting tussen Conor McGregor en Dustin Poirier. De twee MMA-sterren treffen elkaar zondagochtend in Las Vegas. In 2014 won McGregor hun eerste gevecht, maar een half jaar geleden was Dustin Poirier duidelijk de sterkste. Wat wordt het nu? Je leest alles over dit spectaculaire gevecht bij betFIRST.

MMA-weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Wint Poirier ook het derde gevecht?

Wie dit gevecht wint, mag zich vrijwel zeker opmaken voor een titelgevecht tegen de Braziliaan Charles Oliveira, die na het stoppen van Khabib Nurmagomedov de koning in het lichtgewicht is, maar wie gaat er zondag winnen?

Het gevecht van januari 2021 bewees dat Poirier een veel betere vechter is dan tijdens hun eerste gevecht in 2014, terwijl bij de Ierse superster het beste er wel af lijkt. Sinds november 2016 won McGregor slechts één gevecht en dat was tegen de veteraan Donald Cerrone.

Ter vergelijking: Poirier won sinds 2016 liefst zeven gevechten en versloeg niet de minste namen: onder anderen Justin Gaethje, Max Holloway, Eddie Alvarez en dus Conor McGregor moesten eraan geloven. Komt dit gevecht op precies het juiste moment voor de The Diamond?

Poirier wint van McGregor (notering van 1.80)

 

Ronde één van cruciaal belang

In het vorige gevecht tussen beide kemphanen was McGregor in de eerste ronde dominant, maar daarna was de batterij leeg en sloeg Poirier hem in de tweede ronde knock-out. Dat kwam niet als een verrassing, want McGregor boekte veel van zijn overwinningen in de eerste ronde, maar moet het nooit van zijn geweldige conditie hebben.

Als Poirier de eerste ronde overleeft, heeft hij een goede kans. Herhaalt de geschiedenis zich en doet de Amerikaan opnieuw in ronde twee zaken?

Poirier wint in ronde twee van McGregor (notering van 7.50)

Must See

More in Gevechtssporten