Verbind je met ons

HomeVoetbal

Wint Amerika de finale van de Gold Cup tegen Mexico ook met 1-0?

De finale van de Gold Cup gaat zondag op maandagnacht niet geheel verrassend tussen de Verenigde Staten en Mexico. Het toernooi wordt sinds 1991 onder deze naam gehouden en alleen in 2000 doorbrak Canada de hegemonie van Mexico (acht titels) en de VS (zes). Wie gaat er dit jaar met de eindzege aan de haal?

Waar moet je pre-live of live op wedden bij betFIRST? Dat lees je hieronder!

Thuisvoordeel doorslaggevend?

De finale van de Gold Cup wordt maandag om 2:30 uur gespeeld in het Allegiant Stadium in Las Vegas en dat kan wel eens van cruciaal belang zijn. Amerika en Mexico zijn namelijk erg aan elkaar gewaagd, want in de laatste vijf duels is de balans precies in evenwicht, maar Amerika is vooral op eigen bodem zeer sterk. De Verenigde Staten wonnen namelijk de laatste negen thuisduels. Anderhalve maand geleden werd Mexico in de finale van de Nations League met 3-2 verslagen (na verlenging). Zijn de Amerikanen nu weer te sterk?

De VS wint in reguliere speeltijd (notering van 3.60)

 

Wint Amerika weer met 1-0?

Wat opvalt deze Gold Cup: Amerika wint bijna alle wedstrijden met 1-0. Tegen Martinique (1-6) werd in de poulefase aan het doelsaldo gewerkt, maar verder won USA alle duels met 1-0. Dit was de uitslag tegen Haïti, Canada, Jamaica en Qatar. Wordt ook Mexico met 1-0 verslagen?

De VS wint met 1-0 van Mexico (notering van 7.75)

Must See

More in Voetbal