Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zulte Waregem-Standard: wie pakt zijn eerste driepunter van het nieuwe seizoen?

Zulte Waregem en Standard begonnen vorig weekend met veel vraagtekens aan hun nieuw seizoen, maar dat leek duidelijk niet helemaal terecht. Standard deed dé ploeg van PO I vorig seizoen, KRC Genk, pijn en ook Zulte Waregem pikte een puntje mee uit Leuven. Goeie prestaties die hoop geven voor het verdere verloop van de competitie.

Komend weekend kijken ze elkaar in de ogen in het Regenboogstadion. Wie mag de eerste overwinning van het seizoen op z’n naam schrijven? Dat en alle tips voor live wedden op deze wedstrijd lees je hieronder.

Spektakelwedstrijden

Zulte Waregem mag dan wel topschutter Gianni Bruno verloren zijn, met Zinho Gano haalde Essevee toch een gevestigde waarde uit de Jupiler Pro League in huis. Ook Jelle Vossen, die andere befaamde goalgetter, toonde tegen OHL dat hij het nog niet verleerd is. Ook Standard kan rekenen op een stevig spitsenduo: Klauss en Muleka. Het lijkt er dus op dat we doelpunten zullen zien.

Ook de recentste uitslagen tussen beide ploegen ondersteunen deze voorspelling: in de laatste acht (!) wedstrijden tussen Zulte Waregem en Standard vielen er 3 doelpunten of meer. Zeven keer vielen er zelfs vier doelpunten of meer. Spektakel gegarandeerd!

Meer dan twee goals (notering van 1.80)

 

Het zwarte beest van Standard

Duels tussen Zulte Waregem en Standard zijn er vaak op het scherpst van de snede. Ook dit seizoen lijkt de kwaliteit van beide elftallen niet ver uit elkaar te liggen. Zulte Waregem speelt echter voor de eerste keer opnieuw voor eigen publiek, wat ongetwijfeld een boost zal geven. Daarbij zakt Standard absoluut niet graag af naar het Regenboogstadion…

De Rouches verloren er ondertussen al vier keer op rij. Van de laatste acht wedstrijden trok Zulte Waregem zes keer aan het langste eind. Voor de laatste Luikse zege moeten we al terug naar november 2015, toen Standard een spektakelwedstrijd met 2-3 won. Zet Zulte Waregem deze stevige reeks door?

Zulte Waregem verliest niet en meer dan twee goals (notering van 2.70)

Must See

More in Jupiler Pro League