Verbind je met ons

HomeChampions League

Voorronde UCL: profiteert Shakhtar Donetsk van matige vorm Genk?

Een pittig affiche voor KRC Genk in de derde voorronde van de Champions League, want Shakhtar Donetsk is de tegenstander. De nummer twee van Oekraïne, die sinds 2008 liefst tien keer kampioen van Oekraïne werd, maar vorig jaar Dinamo Kiev voor zich moest duiden, is een zeer zware opponent voor de ploeg van John van den Brom. Bovendien lijkt dit duel voor Genk niet op het ideale moment te komen…

Dat en alle tips voor live wedden op deze wedstrijd lees je hieronder.

Shakhtar Donetsk in bloedvorm

Het contrast tussen de vorm van de Oekraïners en die van Genk kan bijna niet groter. De Belgische topclub heeft zijn laatste zes officiële duels niet gewonnen en de laatste vier thuisduels werden ook niet in winst omgezet, terwijl Shakhtar de laatste vier duels ongeslagen is. Na twee competitiewedstrijden staat het met zes punten uit twee wedstrijden aan kop en onder de nieuwe trainer Roberto De Zerbi, die werd gehaald van Sassuolo, speelt de Oekraïense topclub uitstekend voetbal. Wordt KRC Genk het volgende slachtoffer?

Shakhtar wint van Genk (notering van 2.30)

 

Spektakel?

We kunnen dinsdag hoogstwaarschijnlijk veel doelpunten verwachten. In de eerste twee competitieduels van Shakhtar Donetsk vielen al minimaal drie treffers en duels van Genk zijn zelden saai. Tegen Standard werd het dan wel 1-1, maar afgelopen vrijdag leverde het duel met Oostende (3-4 nederlaag) zeven treffers op. In vier van de laatste vijf duels van KRC Genk vielen minimaal drie treffers. Dinsdagavond weer?

Minimaal drie doelpunten (notering van 1.95)

Must See

More in Champions League