Verbind je met ons

HomeVoetbal

Wie verteert het beste de heropbouw: Duitsland of Argentinië?

Het Signal Iduna Park van Borussia Dortmund is vanavond the place to be. De oefenmatch tussen Duitsland en Argentinië, die in 2014 nog tegenover elkaar stonden in de WK-finale, staat in het teken van de heropbouw.

Duitsland is op zoek naar een nieuwe generatie tornooiwinnaars nadat bondscoach Joachim Löw zijn voormalige kaderleden Mesut Özil, Sami Khedira, Thomas Müller, Jérôme Boateng en Mats Hummels verving door toptalenten geboren in 1995 en 1996. In Duitsland gaan er ook stemmen op om Marc-André ter Stegen, die in 2018 en 2019 slechts 270 minuten tussen de palen stond bij de nationale ploeg, tot eerste doelman te promoveren ten koste van de eeuwige Duitse nummer één Manuel Neuer.

Argentinië zal het om uiteenlopende redenen moeten doen zonder zijn vedetten Lionel Messi, Angel Di Maria en Sergio Agüero, goed voor 128 interlandgoals, en het zag ook de spelers van River Plate en Boca Juniors afhaken omdat ze de halve finales van de Copa Libertadores spelen. Bij afwezigheid van al dat schoon volk mogen de opkomende talenten Nicolas Tagliafico, Matias Vargas en Lautaro Martinez tonen dat zij het gewicht van de ploeg kunnen dragen.

Voor de volledigheid: Argentinië won 26 van zijn laatste 37 matchen oefenduels. De Mannschaft pakte 3 zeges in 10 vriendschappelijke wedstrijden.

Over 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.80
Beide teams scoren @ 1.71
Beide teams scoren & over 2.5 goals in de wedstrijd @ 2.10

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Voetbal