Verbind je met ons

HomeSerie A

Juventus moet blauw-zwarte muur van Inter proberen te slopen

De Serie A staat dit weekend meer dan ooit in het teken van de Derby d’Italia tussen Inter en Juventus. Met de hegemonie van Juventus als inzet.

In Milaan en ver daarbuiten is iedereen ervan overtuigd dat dit het seizoen van Inter wordt. Geef de supporters van Inter eens ongelijk. Als een persoon het ongenaakbare Juve kan afstoppen dan is het Antonio Conte. Hij is dé man die de zegereeks van de Bianconeri zelf in gang zette door drie opeenvolgende titels te winnen in 2012, 2013 en 2014.

De laatste zege van Inter dateert wel van 18 september 2016, waarna drie nederlagen en twee draws volgden, maar de koploper in het calcio heeft de wind in de zeilen. Onder meer dankzij de blitzkrieg van Romelu Lukaku, die tegen Barcelona wellicht gespaard werd, en het ijzersterke trio achterin Diego Godin-Stefan de Vrij-Milan Skriniar dat slechts twee tegendoelpunten slikte. Tegen Barcelona hield de verdediging van Inter bijna een uur goed stand maar daarna kon het Luis Suarez, die een begenadigde dag had, niet tegenhouden. In principe moeten Cristiano Ronaldo en Gonzalo Higuain ook in staat zijn om de blauw-zwarte muur van de Nerazzurri te slopen.

Beide teams scoren @ 1.86
Dubbele kans 1X & over 1.5 doelpunten @ 1.74
Juve scoort in de tweede helft @ 1.86

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Serie A