Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Lior Refaelov op zoek naar 8e doelpunt tegen Standard

De kalendermakers waren Standard deze week niet goed gezind. Na de 4-0 pandoering tegen de beloftenploeg van Arsenal is een bezoek aan de Bosuil alles behalve een cadeau.

Bij Antwerp, smalend Standard B genoemd omdat er vaak vijf spelers met een Luiks verleden in de ploeg staan, ruiken ze dus bloed. Niet het minst Steven Defour, die niet vergeten is dat hij in januari 2015 als speler van Anderlecht als een verrader behandeld werd op Sclessin.

Als de logica van de voorbije jaren gerespecteerd wordt, dan pakt Antwerp minstens een punt tegen de Luikenaars. Want sinds de terugkeer van de Great Old naar eerste klasse in 2017 won Standard amper één van de zes onderlinge partijen.

Standard kan rekenen op negen verschillende doelpuntenmakers waaronder Maxime Lestienne (5 goals), Renaud Emond (4 goals) en Aleksandar Boljevic (4 goals). Aan de overkant beleeft Lior Refaelov, die al vijf keer scoorde, zijn tweede jeugd bij Antwerp. En laat Standard net de favoriete tegenstander zijn van de Israëlische spelverdeler. In totaal speelde Refaelov 25 duels tegen de Rouches en hij vond daarin 7 keer de weg naar doel.

Asian Handicap Antwerp 0 @ 1.63
Antwerp scoort meer dan 1 keer @ 1.95
Meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd @ 1.68

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League