Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wie wint Slag om Vlaanderen: Brugse stuntploeg of Gentse roadtrippers?

Het verschil tussen Club Brugge en Gent bedraagt slechts 2 punten, maar na de bijna-stunt in het Bernabéu genieten de Bruggelingen duidelijk van het psychologische voordeel.

Hoewel Club Brugge twee dagen langer kreeg dan Gent om de Slag om Vlaanderen voor te bereiden, zal Philippe Clement het niet kunnen laten om naar hartenlust te roteren. Vooraan staan David Okereke, Mbaye Diagne en Siebe Schrijvers namelijk te popelen om de titularissen van hun troon te stoten.

Bij Gent zijn de wisselmogelijkheden beperkter en het is maar de vraag of de spelers voldoende bekomen zullen zijn van hun vermoeiende roadtrip naar het Oekraïne. In feite had Jesse Thorup zich geen meer vijandelijke plek dan het Jan Breydelstadion kunnen inbeelden om de draad van de Jupiler League weer op te pikken.

In theorie zijn Club Brugge en Gent de twee best voetballende ploegen in België op dit moment, maar het is in het verleden al gebleken dat de clash een langgerekte veldslag is. Met Laurent Depoitre vs Simon Deli, Vadis Odjidja vs Ruud Vormer, Nana Asare vs Krépin Diatta en Tau vs Plastun staan er een aantal interessante kampen op het programma.

Beide teams scoren @ 1.83
Club wint & scoort over 2.5 doelpunten @ 2.15
Dubbele kans 1X & over 2.5 doelpunten in de match @ 1.68

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League