Verslaat in topvorm verkerend Bayer Leverkusen ook het Bayern van Julian Nagelsmann?

Bayern-Dortmund

Koploper Bayern gaat zondagmiddag op bezoek bij nummer twee Bayer 04 Leverkusen. Welke ploeg is er na dit topaffiche de lijstaanvoerder in de Bundesliga?

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Bayer 04 Leverkusen heeft al vijf wedstrijden op rij gewonnen. Bayern ging daarentegen pijnlijk onderuit vlak voor de interlandperiode: 1-2 thuisnederlaag tegen Eintracht Frankfurt. Wint Die Werkself van Der Rekordmeister?

Leverkusen wint van Bayern (notering van 4.95)

Pools fenomeen

Robert Lewandowski gaat samen met Erling Haaland aan kop in de topscorerslijst. De Poolse aanvalsleider maakte dit voetbaljaargang al zeven doelpunten in competitieverband. Scoort Lewandowski ook in deze topper?

Robert Lewandowski scoort (notering van 1.50)

Succesvol in beide helften

Bayer 04 Leverkusen kwam in de afgelopen vier duels (alle competities) twaalf keer tot scoren. De formatie van Gerardo Seoane maakte zes doelpunten in de eerste helft en evenzoveel treffers na rust. Scoort Leverkusen in beide helften?

Leverkusen scoort in beide helften (notering van 3.65)