Verbind je met ons

HomeSerie A

Wint Juve onder Massimiliano Allegri weer met 1-0 van AS Roma?

Het Juve van Massimiliano Allegri begon zeer matig aan het Serie A-seizoen, want in de eerste vier duels werden slechts twee punten verzameld. Inmiddels heeft de Italiaanse recordkampioen de weg omhoog ingezet. Zondag is AS Roma de tegenstander, een absoluut topaffiche in Turijn. Wat gaat het worden?

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Juve – AS Roma vind je hieronder.

Derde uitnederlaag op rij voor AS Roma?

Aangezien Cristiano Ronaldo kort na de start van het Serie A-seizoen vertrok bij Juve had de Italiaanse topclub in het begin moeite om zijn vertrek op te vangen. Inmiddels lijkt Allegri de boel aardig op de rit te hebben.

De laatste vier duels werden namelijk gewonnen: achtereenvolgens werden Spezia (2-3), Sampdoria (3-2), Chelsea (1-0) en Torino (0-1) verslagen.

AS Roma begon het seizoen uitstekend, maar de voorbije weken gaat het minder. De laatste twee uitduels gingen namelijk verloren: bij zowel Hellas Verona als Lazio Roma werd met 3-2 verloren. Drie op een rij?

Juve wint van AS Roma (notering van 1.90)

 

Wint Juve opnieuw met 1-0?

Massimiliano Allegri was tussen 2014 en 2019 al trainer van Juve en speelde toen vijf keer in eigen huis tegen AS Roma: hij won ze allemaal en vier van de vijf duels eindigden in 1-0.

Een vrij bijzondere statistiek… Bovendien won hij met Juve de laatste twee duels tegen Chelsea en Torino ook met 1-0. Kunnen we de uitslag op voorhand al opschrijven?

Juve wint met 1-0 van AS Roma (notering van 7.00)

Must See

More in Serie A