Verbind je met ons

HomeLa Liga

Verrader Griezmann wacht warm onthaal bij Atlético

MORATA-ATLETICO

Een striemend fluitconcert, boegeroep en gefoeter. Dat staat Antoine Griezmann te wachten in het Wanda Metropolitano, het stadion waar de 28-jarige spits over twee seizoenen 28 keer scoorde.

In de ogen van Los Colchoneros is Griezmann niet meer en niet minder dan een verrader. En ze vragen zich niet af of hij zal scoren, maar eerder hoe hij zijn doelpunt zal vieren. De Fransman staat met zijn vier competitiedoelpunten wel in de schaduw van Lionel Messi (8 goals) en Luis Suarez (7 goals).

De kans is klein dat de drie topschutters van Barça straks aan het kanon staan in Madrid. Atlético is al veertien duels ongeslagen op eigen veld en in zeventig procent van die matchen pakten ze een clean sheet. Bovendien vallen er dit seizoen amper doelpunten in matchen waarin de Madrilenen betrokken zijn. Behalve tegen Eibar (3-2 zege) en Espanyol (3-1 zege) kregen de toeschouwers maximaal twee treffers te zien . Diego Simeone is trouwens een specialist in het neutraliseren van de frivole Catalanen. In zes van de laatste acht thuisduels tegen Barcelona werd er voor rust niet gescoord.

Minder dan 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.68
Dubbele kans 1X @ 1.54

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in La Liga