Verbind je met ons

HomeVoetbal

Samatta moet Genk behoeden van nieuwe kater

Aly-Samatta---Antwerp-FC-KRC-Genk-betFIRST

Het contrast tussen Antwerp en Genk kan momenteel niet groter zijn. Genk is in vrije val en heeft nu al zeven wedstrijden op rij niet gewonnen. Het doelsaldo van de Limburgers in die tijdspanne, 16 tegen en 7 gemaakt, begint zelfs schrikbarende proporties aan te nemen.

Antwerp zit in de goede flow en klopte de afgelopen weken zelfs drie ploegen uit de top zes (Club Brugge, Genk, KV Mechelen). Hoewel trainer László Bölöni bekendstaat als een weinig avontuurlijke trainer heeft hij zijn verdediging nog niet perfect kunnen afstellen. In de 22 officiële matchen die Antwerp dit seizoen speelde hielden Sinan Bolat en Jens Teunckens amper drie keer de nul. Zelfs in de vorige bekerronde tegen Lokeren, hekkensluiter in 1B, incasseerde de Great Old twee doelpunten.

Bij Genk kreeg Gaetan Coucke rust voorgeschreven van zijn trainer en hij wordt vervangen door de amper 17-jarige Maarten Vandevoordt. Door de afwezigheid van targetspits Paul Onuachu zal Hannes Wolf wellicht Ally Samatta weer aan de aftrap moeten brengen. Samatta lijkt net op tijd de juiste vorm te hebben gevonden: van de laatste 7 goals van Genk maakte de Tanzaniaanse spits er 4.

Beide teams scoren @ 1.62
Antwerp wint & over 2.5 goals in de wedstrijd @ 3.10

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

 

Must See

More in Voetbal