Verbind je met ons

HomePremier League

Liverpool zet in derby klopjacht op Arsenalrecord voort

Liverpool-Everton---EPL---Premier-League

Liverpool is al 31 matchen ongeslagen maar het record van Arsenal, dat van 7 mei 2003 tot 24 oktober 2004l liefst 49 opeenvolgende wedstrijden niet verloor, is nog veraf. Het geeft wel aan dat Liverpool al maanden de Premier League domineert.

Op eigen veld zijn de statistieken van Liverpool nog een pak indrukwekkender. De Reds zijn al 47 matchen onklopbaar. De laatste thuisnederlaag dateert intussen van 23 april 2017 tegen Crystal Palace, een match waarin Simon Mignolet tussen de palen stond. En hoe heet de laatste speler die de winning goal maakte op Anfield Road? Christian Benteke. Die dag scoorde de Rode Duivels zelfs twee keer.

Everton heeft op bezoek bij Liverpool al 22 duels op rij niet meer gewonnen in de Premier League en gezien het moeilijke seizoen dat ze draaien zal daar dit seizoen wellicht geen verandering in komen. En toch moet Everton niet vrezen voor een afstraffing in de Friendly derby. Zeven van de laatste acht duels werden met een doelpunt verschil gewonnen. Zes keer eindigde de match in 2-1.

Asian handicap: Liverpool -1 @ 1.59
Liverpool wint & over 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.86

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Premier League