Verbind je met ons

HomeVoetbal

Bekerclash tussen twee sputterende ploegen

Mouscron-Anderlecht---Croky-Cup---betFIRST

Le Canonnier maakt zich op om Anderlecht de genadeslag te zien krijgen. Na de non-match in Oostende van vorige zondag is er immers niet veel nodig om de twijfelende Brusselaars helemaal tegen het canvas te meppen. Zelfs de mogelijke terugkeer van sterkhouders als Vincent Kompany, Adrien Trebel en Philippe Sandler is geen garantie op beterschap.

Een geluk dat de motor van Moeskroen ook aan het sputteren is. Sinds begin oktober won l’Excel slechts een zijn acht duels in de Jupiler League. Moeskroen is met zeven stuks de ongekroonde koning van de gelijke spelen. Opmerkelijk genoeg eindigden vier van die draws op 2-2.

Als de logica van de voorbije weken en maanden gerespecteerd wordt dan scoren beide ploegen minstens een keer want Anderlecht hield in de competitie slechts vijf keer de nul dit seizoen. Hoewel het voetbal van paars-wit niet meer beantwoordt aan de norm die Kompany voor het seizoen had vastgelegd, valt er wel altijd iets te beleven. In elf van hun achttien officiële matchen kregen de toeschouwers minstens drie doelpunten te zien. In vier duels mochten de supporters vijf keer vieren.

Beide teams scoren @ 1.64
Over 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.76

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Voetbal