Verbind je met ons

HomeChampions League

Twee op twee voor Engelse clubs?

De Engelse en Europese kalendermakers waren zo goed geïnspireerd dat de affiche Manchester City – Tottenham twee keer in vier dagen geprogrammeerd staat in het Etihad Stadium.

De krappe 1-0 score uit de heenmatch geeft aan dat beide ploegen in dit stadium van het seizoen aan elkaar gewaagd zijn. De afwezigheid van aanvoerder en goalgetter Harry Kane is een serieuze aderlating, maar de Spurs kunnen zich optrekken aan het feit dat ze telkens een keer of meer scoorden op het veld van The Citizens.

Jürgen Klopp zal vanavond dankzij de 2-0 bonus uit de heenmatch zonder al te veel stress in de dug-out zitten van het Estádio do Dragão. Alhoewel. Porto won zijn vier Europese thuismatchen tegen Galatasaray (1-0), Lokomotiv Moskou (4-1), Schalke 04 (3-1) en Roma (3-1). Wellicht zal Klopp zijn manschappen gewaarschuwd hebben voor de blitzstart die Porto neemt in de tweede helft. De Portugezen scoorden in drie van die vier duels voor het uur verstreken was. Gezien de offensieve stootkracht van de twee teams zullen de verdedigers alle moeite hebben om het aantal corners laag te houden.

Man City – Tottenham: Tottenham over 2.5 team corners @ 1.74
Porto – Liverpool: Porto over 4.5 team corners @ 1.62

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League