Verbind je met ons

HomeChampions League

Ronaldo en co volledig uitgerust voor clash met Ajax

Door zijn riante voorsprong van twintig punten kon Juventus het zich afgelopen weekend veroorloven om met 2-1 te verliezen tegen S.P.A.L. en het 35e titelfeest even uit te stellen.

Het lijstje met spelers die met het oog op de terugmatch tegen Ajax mochten rusten, was redelijk indrukwekkend: Szczęsny, Bonucci, Rugani, Alex Sandro, Emre Can, Pjanić, Matuidi, Bernardeschi en Ronaldo. Ajax, dat in een extreem spannende nek-aan-nekrace verwikkeld is met PSV, moest een paar dagen geleden wel vol aan de bak. Net als in de vorige vier Europese uitmatchen moeten de Ajacieden in staat zijn om minstens één keer te scoren.

Na vier nederlagen in zes duels, waarvan drie keer op verplaatsing, is Ole Gunnar Solskjaer zijn magic touch van de eerste maanden ietwat kwijt. In Barcelona zal Manchester United een schietgebedje nodig hebben om Lionel Messi te neutraliseren en de 0-1 nederlaag uit de heenmatch goed te maken. Maar de kans is groot dat Barça voor rust de kwalificatie al op zak heeft en de match gewoon op een drafje wint.

Barca – Man Utd: Rust/Einde 1/1 & Juve - Ajax: Ajax over 0.5 teamgoals @ 2.74

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

 

Must See

More in Champions League