Verbind je met ons

HomeConference League

Trekt Islam Slimani zijn topvorm door in de Conference League tegen Villarreal? Profiteer van de boosted odd!

Villarreal Anderlecht betting tips betfirst

Anderlecht staat donderdag om 21u voor een loodzware opdracht: paars-wit moet in Spanje proberen Villarreal te kloppen in de terugwedstrijd van de Conference League.

Wie stoot door naar de kwartfinale?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Villarreal-Anderlecht vind je hieronder.

Snelle starters?

De fans van Anderlecht zagen een zeer hoopgevende prestatie van hun team tegen Villarreal. Maar uit of thuis, je weet hoe dat gaat…

In het eigen Estadio de la Ceramica zullen de Spanjaarden gesteund worden door een meute gekke fans. Het kan spoken in Villarreal.

In Europa proberen ze de tegenstander meteen naar de keel te grijpen als ze thuis spelen. Zowel tegen Lech Poznan als Austria Wien stonden ze bij de rust op voorsprong.

De kans is bestaande dat dat tegen Anderlecht ook zo zal zijn. In de match in het Lotto Park was het ook al 0-1 bij de rust.

Daarbij is Anderlecht vaak een andere ploeg op verplaatsing: ze wonnen al drie keer op rij niet en verloren zelfs van Ludogorets en KAA Gent.

Villarreal wint eerste helft (notering van 1.95)

 

Slimani, wie anders?

Er werd best wat gelachen toen Anderlecht last-minute afkwam met een – volgens velen – ‘bejaarde’ Algerijn als nieuwe spits.

Maar kijk nu, wie laatst lacht, best lacht. Islam Slimani speelde zich in die korte periode al in de harten van veel Brusselse fans.

Zonder enige twijfel is hij het speerpunt van de aanval. Hij bewees de laatste weken meteen waarom hij de topschutter aller tijden van zijn land is.

Acht keer trok hij het shirt van Anderlecht aan en daarin trof hij al vijf keer raak. Geen slecht begin voor de huurling.

Afgelopen weekend etaleerde hij zijn bloedvorm met een puike prestatie tegen Cercle Brugge: zijn twee goals leverden een belangrijke driepunter op.

Scoort de goalgetter ook tegen Setién en co? Profiteer dan van een mooie boosted odd!

Islam Slimani scoort (boosted odd van 5.50)

 

Must See

More in Conference League