Verbind je met ons

HomeVoetbal

Sterrenparade in de Luminus Arena

Theo Bongonda - KRC Genk

Twee maanden nadat het op het veld van Anderlecht de titel won, mag Genk morgen het startschot geven van wat een van de meest boeiende seizoenen uit de recente voetbalgeschiedenis moet worden.

De aankoopdienst van Genk draaide de voorbije weken overuren met de aanwervingen van Carlos Cuesta, Ianis Hagi, Patrik Hrosovsky, Theo Bongonda, Benjamin Nygren en Stephen Odey. Indien Felice Mazzu al dat aanvallend geweld tegelijk durft op te stellen, mag KV Mechelen zich zorgen maken. Al is de Supercup niet meteen de favoriete trofee van Genk. Zeven keer stonden de Limburgers aan de aftrap van het traditionele treffen tussen de kampioen en de bekerwinnaar en slechts een keer kwamen ze als winnaar uit de strijd.

KV Mechelen van zijn kant heeft er een voorbereiding opzitten om snel te vergeten. Voor Malinwa is dit het moment om aan de Belgische voetbalwereld te tonen dat het wel degelijk zijn plaats heeft bij de elite. Donderdag werd met Sheldon Bateau, ex-KV Mechelen, een eerste versterkinng binnengehaald. Tegen Genk zal blijken in welke mate Malinwa nog meer vers bloed nodig heeft om zich in 1A te handhaven.

Over 2.5 doelpunten @ 1.62
Genk wint & over 2.5 doelpunten @ 1.86

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Voetbal