Verbind je met ons

HomeChampions League

PSV – Basel grote affiche in overlevingsstrijd van Europese lilliputters

De Ronaldo’s, Messi’s en Mbappés van deze wereld maken pas half september hun intrede in de Champions League. Voor ploegen als Saburtalo Tbilisi (Georgië), Sutjeska (Montenegro), Valetta FC (Malta) en Nomme JK Kalju (Estland), dé verrassende deelnemers aan de tweede voorronde van de Champions League, zit het Europese avontuur er bijna op. Ze moeten vooral hopen dat hun respectievelijke tegenstanders een complete off-day kennen om nog een ronde verder te bekeren.

Nomme JK Kalju schakelde vorige week de Macedonische kampioen Shkëndija uit en heeft met Celtic zijn droomaffiche te pakken. Valetta FC zorgde in de vorige ronde voor een heuse stunt door Dudelange, de club van trainer Emilio Ferrera, eruit te knikkeren en moet nu voorbij Ferencváros om een kleine beetje voetbalgeschiedenis te schrijven.

De affiche van de speeldag is zonder meer PSV – Basel. De vice-kampioenen uit Nederland en Zwitserland zijn normaal vaste klanten op het kampioenenbal en moeten in totaal nog drie rondes overleven om de Europese vetpotten te kunnen binnenrijven.

PSV - Basel: Totaal aantal doelpunten over 2.5 @ 1.76
PSV - Basel: Beide teams scoren @ 1.86
PSV - Basel: PSV wint & beide teams scoren @ 3.10

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League