Verbind je met ons

HomeLa Liga

Scoort Real ook drie keer tegen FC Barcelona?

Het is zaterdagavond tijd voor El Clásico. Madrid ontvangt FC Barcelona in het Estadio Alfredo Di Stéfano. Met een verschil van slechts twee punten op de ranglijst wordt het een interessante ontmoeting. Wie doet een gooi naar de landstitel. Alles wat je over deze kraker moet weten, lees je hier bij betFIRST.

Real en FC Barcelona stonden in het verleden maar liefst 246 keer tegenover elkaar, waarvan 181 keer in La Liga. Deze Spaanse grootmachten zijn enorm aan elkaar gewaagd: Real en Barça wonnen allebei 97 keer (alle competities), terwijl 52 ontmoetingen onbeslist bleven.

Slechte reeks Real in El Clásico

Madrid is in de laatste paar edities van El Clásico vrij ongelukkig in eigen huis. De Madrilenen verloren vier van de laatste vijf wedstrijden tegen Barcelona. Echter boekte de Koninklijke een zege op Barça in de meest recente ontmoeting (2-0 overwinning op 1 maart 2020). Incident? Wint Barça zaterdag opnieuw in Madrid?

Bekijk de noteringen hier:

FC Barcelona wint van Real Madrid (notering van 2.30)

Lionel Messi in bloedvorm

Lionel Messi verkeert momenteel in bloedvorm. De Argentijnse aanvaller maakte acht treffers en gaf zes assists in de laatste acht competitiewedstrijden. De 33-jarige dribbelaar nam onder meer twee treffers en één assist voor zijn rekening in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad (1-6 overwinning). Schittert hij zaterdag ook tegen Real?

Bekijk de noteringen hier:

Messi scoort op ieder moment (notering van 1.95)

Drie treffers

Of gaat het toch de kant van de thuisploeg op? Real heeft in drie van de laatste vijf wedstrijden telkens drie treffers gemaakt. Atalanta Bergamo en Liverpool verloren allebei met 3-1 in Madrid. Daarnaast won de formatie van Zinédine Zidane met 1-3 op bezoek bij Celta de Vigo.

Bekijk de noteringen hier:

Real scoort drie keer tegen FC Barcelona (notering van 6.75)

Must See

More in La Liga