Verbind je met ons

HomeBetting Academy

betFIRST komt met nieuwe, exclusieve functie op de Belgische betting markt

betFIRST kondigt met veel trots een nieuwe functie aan op de website en de app. Als eerste en enige bookmaker in België bieden we spelers de volledige controle om hun favoriete sporten, teams en competities te beheren. Spelers kunnen elke ploeg en competitie als favoriet toevoegen, waardoor ze veel makkelijker de resultaten kunnen volgen. Ook voor het EK2021 kan je deze functie gebruiken, wat een echte differentiatie is tegenover andere Belgische operators.

Favoriete teams en competities

Door de spelers de ruimte te geven om de inhoud waarin ze geïnteresseerd zijn volledig op maat te maken, wordt alles veel relevanter. Het zorgt ervoor dat de lange termijn markten (inclusief Outrights) op een duidelijke manier worden gepresenteerd.

Deze functie is beschikbaar voor zowel online als cash card gebruikers. Aangezien deze gebruikers maar één spelersaccount hebben, worden dezelfde gegevens opgeslagen voor beide subaccounts. Als ze dus beslissen om van het ene account naar het andere over te stappen, blijven hun favoriete competities en teams heel gemakkelijk toegankelijk.

Enkel ingelogde spelers kunnen profiteren van deze functie. Wie nog geen gebruik maakt van de functie, wordt een zeer eenvoudige instructiepagina weergegeven om hen te informeren over het gebruik ervan en bij extra vragen kunnen zij steeds bij de FAQ terecht.

Mijn competities

Deze optie is beschikbaar voor de volgende sporten: voetbal, basketbal, tennis, volleybal, handbal, ijshockey, American football en honkbal. Er is dus een nieuw tabblad voorzien, Mijn competities, dat alle competities bevat die gemarkeerd zijn als favoriet door de speler.

Spelers kunnen beginnen met het markeren van competities als favoriet door te klikken op het stericoon dat geel wordt. Die competities worden automatisch toegevoegd aan het tabblad Mijn competities. In die tab kan je je voorkeuren nog steeds beheren door op elk moment competities toe te voegen of te verwijderen.

Er worden ook enkele bijkomende competities voorgesteld op basis van de competities die je al als favoriet hebt gemarkeerd. Als gebruikers nog geen favoriete competities hebben, worden de meest populaire competities in de sectie Mijn Suggesties getoond.

Mijn Teams

Deze tool is in het voetbal beschikbaar voor de volgende competities: Premier League (Engeland), Ligue 1 (Frankrijk), Jupiler Pro League (België), Serie A (Italië), Bundesliga (Duitsland), La Liga (Spanje), Eredivisie (Nederland), Super Lig (Turkije), Primeira Liga (Portugal), Premier Liga (Rusland) en Euro 2021 (Europa). De MLS zal worden toegevoegd zodra het seizoen is begonnen.

Spelers kunnen beginnen met het markeren van teams als favoriet door te klikken op het stericoon dat geel wordt. De als favoriet gemarkeerde teams worden automatisch toegevoegd aan het tabblad Mijn Teams. Onder dat tabblad kunnen de spelers nog steeds hun voorkeuren beheren door op elk moment competities te verwijderen. Voorlopig worden er alleen pre-live markten aangeboden.

Beleving

Zo zet betFIRST extra in op de beleving van de spelers en zetten ze een grote stap richting de ideale betting website en app. Wie zich nog niet geregistreerd heeft bij betFIRST, kan dat op een snelle en makkelijke manier door, en zo genieten van de hoogste odds op de Belgische markt. Niet alleen hebben we de hoogste odds, maar ook de snelste uitbetaling! FIRST IN FAST!

Must See

More in Betting Academy