Verbind je met ons

HomeSerie A

Scoort Ciro Immobile opnieuw in de derby tegen AS Roma?

Juventus---Lazio-Roma---Serie-A---betFIRST

AS Roma en Lazio Roma beleven beiden een wisselvallig seizoen. Toch zijn beide ploeg nog in de running voor Europees voetbal. Voor AS Roma is de zesde plaats niet meer mogelijk en is het dus zaak om de huidige zevende plaats vast te houden die recht geeft op een ticket voor de Conference League.

Lazio kan nog een ticket voor de Champions League bemachtigen, maar daarvoor mag het absoluut niet verliezen van haar grote rivaal. Blijft Lazio in de running voor Champions League voetbal? Je leest er alles over bij betFIRST.

Lazio moet winnen om zicht op CL-ticket te behouden

Wil Lazio volgend seizoen de Champions League in, dan mag het absoluut niet verliezen van stadsgenoot AS Roma. De top vier van de Serie A mag het kampioenenbal in. Met zes punten achterstand en nog drie wedstrijden te spelen voor Lazio, mag het dus echt geen steek meer laten vallen. De heenwedstrijd werd met overtuigende cijfers gewonnen (3-0) en was de vierde opeenvolgende derby waarin Lazio niet verloor. Daarbij hebben ze ook de goeie vorm te pakken, met zeven overwinningen in hun laatste tien competitiewedstrijden. Alle kaarten liggen dus in het voordeel van Lazio.

Bekijk de noteringen hier:

Lazio wint (notering van 2.30)

Laat Ciro Immobile opnieuw de netten trillen?

 Ciro Immobile is ook dit seizoen weer goed bij schot. Met 20 doelpunten in 33 wedstrijden is hij opnieuw van grote waarde voor zijn team. In zijn laatste zes wedstrijden was hij goed voor zes doelpunten. Tegen AS Roma hoopt hij ongetwijfeld deze straffe reeks verder te zetten. In de laatste twee derby’s die door Lazio gewonnen werden, pikte Immobile ook zijn doelpuntje mee. Nu weer?

Bekijk de noteringen hier:

Immobile scoort (notering van 2.05)

Must See

More in Serie A