Verbind je met ons

HomeSerie A

Grijpt Juve laatste strohalm richting Champions League tegen kampioen Inter?

De Derby d’Italia, ofwel Juve tegen Inter, is altijd een zeer beladen wedstrijd. En dat zal zaterdag – wanneer beide grootheden uit de Serie A elkaar opnieuw treffen – niet anders zijn. Vooral voor Juve wordt het een wedstrijd op het scherpst van de snede, want de Oude Dame moet nog knokken voor een plaatsje in de Champions League. Kunnen ze de scalp nemen van kampioen Inter? Je leest er alles over bij betFIRST.

Sterke thuisreputatie van Juve

Erop of eronder, dat wordt het stilaan voor Juve. De Bianconeri parkeren momenteel nog op een Europa League-plaatsje, maar willen koste wat het kost de Champions League in. Daarvoor moeten ze voorbij kampioen Inter, dat het altijd moeilijk heeft in het Allianz Stadium. Van de laatste negen onderlinge wedstrijden won Juve er zes en kon Inter niet één keer winnen. Daarnaast teert Juve nog steeds op een sterke thuisreputatie dit seizoen: van de laatste zeventien wedstrijden werden er veertien gewonnen. Bovendien is het voor Juve van moeten en verloor Inter voor het laatst… tegen Juve.

Bekijk hier de noteringen:

 Juve wint van Inter (notering van 2.20)

 Weinig doelpunten in 1e helft

Wedstrijden tussen Juve en Inter zijn de afgelopen jaren vaak beklijvend, spannend maar gesloten geweest. Een doelpuntenfestival is het zo goed als nooit, en al zeker niet in de eerste helft. Voor de laatste keer dat er in de 1e helft een doelpunt viel in Juve-Inter, moeten we al terug naar 2017. Bij de laatste zes confrontaties viel er zelfs maar één doelpunt in de eerste helft.

Bekijk hier de noteringen:

Geen doelpunten in eerste helft bij Juve – Inter (notering van 3.05)

Must See

More in Serie A