Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Antwerp kan profiteren van een Club Brugge uit vorm

Antwerp en Club Brugge nemen het donderdagavond tegen elkaar op. De aftrap is om 18u30. Club Brugge zit momenteel in een neerwaartse spiraal en kon nog geen enkele wedstrijd winnen in de deze play-offs. Dit lijkt het ideale moment voor Antwerp om daarvan te profiteren. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

 

Club Brugge krijgt klappen

Het leek vooraf bijna een uitgemaakte zaak: Club Brugge pakt een nieuwe kampioenstitel in de Jupiler Pro League. Maar dat was buiten de Champions’ Play-offs gerekend. In hun eerste wedstrijd kwam Club Brugge niet verder dan een gelijkspel in eigen huis tegen Anderlecht. Vorige week was het Racing Genk dat een mokerslag uitdeelde aan leider Club Brugge. De Limburgers wonnen met 3-0 en maken zo de titelstrijd weer spannend.

Het is duidelijk dat Club Brugge in de hoek zit waar de klappen vallen, en daar zou Antwerp wel eens van kunnen profiteren. Antwerp speelde een meer dan degelijke wedstrijd tegen Anderlecht en is duidelijk op zoek naar meer. Kunnen ze ook tegen Club Brugge iets rapen?

Antwerp wint of speelt gelijk tegen Club Brugge (notering van 1.95)

 

Trefzeker Antwerp

Antwerp heeft ondertussen al vier wedstrijden op rij minstens twee doelpunten gescoord. Ook als je kijkt naar hun prestaties in de reguliere competitie blijkt Antwerp makkelijk te scoren. Met 57 gemaakte doelpunten zijn ze het vierde meest doeltreffende team in de Jupiler Pro League. In de Champions’ Play-offs kwamen ze ook al iedere wedstrijd minstens twee keer tot scoren. Zullen die lijn doortrekken tegen Club Brugge?

Antwerp scoort meer dan 0.5 doelpunten (notering van 1.39)

Antwerp scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 2.60)

Antwerp scoort meer dan 2.5 doelpunten (notering van 6.50)

 

Must See

More in Jupiler Pro League